Pages

Labels

|

4/19/2011

Hall Pass (2011)







Tegu on Oweni Wilsoni järjekordse komöödiaga, kus ta räägib sama imelikult nagu alati. Nimelt, minu arust üritab ta rääkida nii, et ta lollim välja näeks. Kõne on kuidagi ebakindel ja aeglane.
Kaasa teevad:
Owen Wilson
Jason Sudeikis
Stephen Merchant
Jenna Fischer
Christina Applegate ("Tuvikeste" Kelly)
ja erilise tähelepanuna Tyler Hoechlin, kes mängis "Seitsmendas Taevas" Martinit. Ta on ka päriselt pesapallur, seega on filmis see tema, kes oma asju teeb, mitte dublant. Ta saab küll vähe osa, kahjuks...

Eelarve: 36 miljonit dollarit

Filmi sisu lühidalt on selline, et kahe sõbra naised annavad neile nädalajagu vabavoli, et olla eemal abielust ja kohustustest. Esialgselt nägin sellist asja American Pie Naked Mile'i straight-to-dvd osas, kus ka seal peategelase naine talle sellise valiku ette andis.
Hall Pass-is juhtub kahe sõbraga veidraid asju ja kokkuvõttes neil midagi väga ei õnnestu. Owen Wilsonil on küll võimalus väga kuuma tibiga "asja teha", aga ta ei tee seda. See on selline film, mis paneb naerma ja jälgima ja igav ei hakka küll. Isegi suurt peenist näeb, kui nüüd just mõnes rated versioonis seda välja ei tõmmata.

Ma soovitan!

2 kommentaari:

  1. Käisin ka just hiljuti vaatamas, ja nõustun. Tasub vaadata, naerda saab, ja mõni väga äga üllatav hetk on ka (naine vanni äärel)

    ReplyDelete
  2. Selle naine vanni äärel kohta võib öelda pigem "häirivalt naljakas." =)

    ReplyDelete