Pages

Labels

|

8/05/2014

The Expendables 3 (2014)


Aasta: 2014

Osades: suurem osa action žanri kustunud tähti ja ka uuema aja mölluvendi

Mul on tõsiselt kahju seda öelda, aga esimene ja teine osa olid palju paremad. Väike spoiler, kogu selle filmi mõte oli järjekordselt kättemaks (nagu teine osagi), kuid polnud parandatud teise osa suurimat viga. 

Kogu tegevuspaik oli enam-jaolt tume ja rõve mahajäetud magalarajoonis, mis viis juba kohe alguses mu lootused ja ootused alla. Teine suurim viga oli see, et lõpukaklus oli mõttetu, jama ja liiga lühikene. Mis ajast Mel Gibson mingi kõige osavam ja võimsam märulimees peaks olema? Kahjuks polegi ja Stallone võidab ta paari minutiga ja film ongi läbi. Kolmandaks veaks tooks selle, et kogu tuntud punt lastakse alguses lahti ja pool filmi möllab Stallone üksinda ringi koos karja tundmatute näitlejatega.

Kokkuvõtvalt on see igav kahetunnine actionfilm, kus mingit normaalset käsikähmlust pole ja ka ägedaid one liner'eid on poole vähem kui eelmistes osades. Totaalne pettumus! Mis juhtus? 

Ma ei soovita!

3 kommentaari:

  1. Hea meel näha, et kõik ei pea seda heaks filmiks :D Täiesti jura ikka võrreldes eelnevate osadega!

    ReplyDelete
  2. Sul on tuline õigus. Loodan, et järgmised osad on lõpuks heleda ilmaga, rohkemate käsikähmlustega ja mõnusama lõpuvõitlusega.

    ReplyDelete
  3. Aga mulle ikkagi meeldis, et Antonio Banderas sisse toodi. Ta oli nii äge ja koomiline ;) :D

    ReplyDelete