Pages

Labels

|

11/01/2011

Spider-Man 3 (2007)


Eelarve: 258 miljonit USA dollarit
Sisse tõi: enam kui 890 miljonit USA dollarit

Kõikidest ämblikmehe filmidest on see kõige kohutavam! Arvutigraafika on kohutav ja näitlejatöö on kohutav ja üleüldine mulje on kohutav! Mitte midagi ei saa aru ja mitte midagi ei tahagi aru saada, kuna kõik tundub liiga imelik. Peeter satub mingi viiruse küüsi, mis sunnib teda pahasti käituma. See pahasti käitumine avaldub väga veidral ja kummalisel moel. Kohvikus tants on filmi ainus huumoririkas koht! Võib isegi juhtuda, et hakkate naerma. Aga ei pruugi!

Ma ei soovita seda filmi!



5 kommentaari:

  1. Kas tõesti esimene film mida sa ei soovita! hö hl ;)

    ReplyDelete
  2. Vast mitte. Kindlasti on midagi veel. Aga see film on lihtsalt liiga kahtlane ja nagu tehtud vaid selleks, et eelmiste pealt veel raha teenida. Mis muidugi neil ka õnnestus!

    ReplyDelete
  3. Kuule jah, sirvisin blogi läbi ja sain veel 3 filmi mida ei soovita :)

    ReplyDelete
  4. Aga olgem ausad, lapsed ei panegi tähele seda liialdatud arvutigraafikat, mis neile tundub just "äge", ega ka karakterite pinnapealsust. Nende jaoks ei olegi karakterite väljaarendamine mingisugune teema, sest nemad ootavadki filmilt kiiret sündmustikku, hea võitu ja huvitavaid kostüüme (kui nii võib öelda). Parajat õudu tekitab neis juba see nö Jekyll'i ja Hyde'i efekt, rääkimata erinevatest kollivormidest. Seega muidugi teenib selline film palju raha ja noh, palju see Hollywood üldse sügavamatesse kihtidesse rõhku paneb? Ja veel enam, kas Ämblikmehelt tasukski oodata midagi enamat?
    Ja kui ootad, siis on võimalus, et see tuleb järgmises saagas:D, mida sa pead vaatama juba ainuüksi sellepärast, et võrrelda eelmise triloogiaga ja jälle on naksti vaatajaskond olemas.

    ReplyDelete
  5. Olin pisut pettunud, kui sain teada, et ei tulegi neljandat ja viiendat osa, vaid nüüd hakkavad jälle otsast peale pihta! Raha on vaja teenida :P! Olgu see kolmas film mis ta on, aga parimaks kõigist ütleks ma selle triloogia puhul ikka esimese. See oli kõige südamelähedasem.

    ReplyDelete