Pages

Labels

|

3/25/2011

Scream (1996)


Osades:
Neve Campbell (peaosaline kõigis kolmes filmis ja tulevases neljandas)
David Arquette (peaosaline kolmes filmis)
Courteney Cox (peaosaline kolmes filmis, endine sõprade täht "Monica")
Matthew Lillard
Rose McGowan
Skeet Ulrich
Drew Barrymore (hei, ta on kuulus ju?!?)

Eelarve: 14 miljonit dollarit

Õudusfilmide klassika! Scream tutvustab maailmale mustas keebis valge imeliku maskiga tegelast, kes jätkab oma tegevusi mitmes nii tõsisemas kui ka parodiseerivas filmis. Minul väga head kvaliteeti sellest leida ei õnnestunud, seega ei lisa siia ka eriti pildikesi.

Film on nagu õudukas olema peab: põnevust tekitav, ajuvaba, mõtet mitteomav, arulage, kližeesid täis, omab seksistseeni.
Drew Barrymore kaob küll kahjuks suhteliselt kähku ekraanilt, küll aga saate nautida "Monicat" veel pikemalt. Ainus tegelik peategelane on selle filmi ajal veel tundmatu ja ega ta ka peale Screami seeriat eriti kuulsamaks pole saanud.
Filmis on tüüpiline noorte seltskond, kes ei võta ümberringi toimuvaid mõrvu tõsiselt ja nende seas üks, kes on selle kõige keskpunktiks. Vahepeal on koomilisi tagaajamisstseene, imelikku tehnikajuttu, arusaamatut käitumist ja puhtalt lollust. Ühe tegelase näol on tegu tulevase Scooby Doo filmi näitlejaga. Eks kui läbi kaete, saate aru.

Kindlasti aitab see paremini aru saada nt. Scary Movie esimesest osast ja paljudest teistest huumoriprisma luubi alt läbi käinud filmidest.

Vaadake! Mina soovitan!

0 kommentaari:

Post a Comment