Pages

Labels

|

3/23/2011

Jackass 3D (2010)




Jackass 3 tuleb tagasi 10 aastat peale originaalsarja algust sama hea ja kõvana, nagu me ikka oodata oskaks ja näiteks minu ootustes on. On hea näha, et härrad on vanemaks saanud, aga sama huumorimeel ja särtsakus veel alles on. Tagasi on
* Johnny Knoxville
* Bam Margera
* Steve-O
* Ryan Dunn
* Chris Pontius
* Preston Lacy
* Danger Ehren
* Dave England
* Wee Man
Külalisesinemisi teevad veel American Pie staar Sean William Scott ja soomlastest jackasslased Dudesonid.



Filmi eelarveks oli 20 miljonit dollarit. See on kohati väike summa, kui arvestada, et suured kinomagnetid omavad mitmesajamiljonilist eelarvet, aga siin polnud vähemalt tegu ülikõrget palka nõudvate diivadega. Kasutati Phantom filmikaameraid, mis filmivad 1000 kaadrit sekundis (tavaline kaadrisagedus on 30 nt. vanematel kaameratel ja mobladel). Ehk siis, tõlkeks: filmis on palju aegluupi!!!

Trikkide ja kõige muu jaoks peate tõesti filmi ise läbi vaatama. Jackass 3.5 peaks ka varsti välja tulema, kuna filmi jaoks filmiti materjali rohkem kui vaja oli ja nüüd on vaja üleliigne (nagu Jackass 2.5) ka välja lasta, küll aga vaid kodukasutuseks (dvd jne...).
Mina olen olnud saaga fänn juba algusaegadest peale, kui koolis piradvd-de peale klassivennad Jackassi osasid kirjutasid ja siis kodus igaüks salaja vahtis. Levis ka maania, kus hakati ise "jackassi" tegema ja hullusi korraldama. Sellest peaks youtube-s ka piisavalt linke olema (igal maal omad ahvid).

Mina soovitan!





0 kommentaari:

Post a Comment