Pages

Labels

|

3/23/2011

Faster (2010)

Faster või Fasters, igal juhul suhteliselt "okei" film. Tegu on Dwayne Johnsoni actionfilmiga, kus ta enam-jaolt rohkem oma relva kui oma käsi kasutab Dwayne'i hüüdnimi ja endine esinejanimi oli The Rock, ei tea, miks ta sellest loobus.



Kaasa teevad veel:
Dwayne Johnson
Billy Bob Thornton
Carla Gugino
Moon Bloodgood
Oliver Jackson-Cohen
Maggie Grace


Filmis mängib Dwayne "driverit" (juhti), kes tahab kätte maksta suurele kambale oma venna tapmise eest. Ise passis ta 10 aastat vanglas (pikk aeg kättemaksu haudumiseks) ja vabanedes hakkab möll pihta. Paari päeva jooksul on enamik pahasid maha löödud (relvaga tulistades) ja lõpuks seisabki ees viimne pätt, kellele ta küll andestab. Süžee pöörab küll ümber ja lõpuks juhtub midagi, mida keegi aimata ei oskaks. Unustasin mainida, et näete ka Billy Bobi üle pika aja ja ta on sama sitt kui mäletatuna. Actionit filmis jagub, kuigi käsikähmlusest jääb puudu. Rohkem ma ära rääkima ei hakka, vaadake ise läbi.




Viimasel pildil on näha ka "Killer" (tapja), kes palgatakse peategelast peatama. Tema lõpp on ka huvitav. Tegu on siiski siin filmis veel väga noore inimesega (sündinud 1986). Film pidi muidu olema austusavaldus 1970-ndate actionfilmidele, kas nii on, otsustage ise, mina pole 70-ndatega eriti tuttav. Eelarve oli 24 miljonit dollarit ja see film linastus ka Eesti kinodes.

Ma soovitan!

0 kommentaari:

Post a Comment