Pages

Labels

|

11/16/2014

Redirected (2014)



Aasta: 2014

Osades: Vinnie Jones ja minu jaoks teised tundmatud näitlejad

Tegu on röövi ja põgene stiilis komöödiaga, kus näete mõned minutid ka oma lemmikut Vinnie Jones'i, kuid ülejäänud aja jooksul peate leppima tundmatute inglastega ja posutäie ägedate leedukatega.

Film on pikk mõnitus meie lähinaabritele, kuid lõpus jäävad nad ikkagi peale ja ilmselt selle pärast ka see film Leedus nii populaarne oli.

Kolm paha poissi ja üks pahaaimamatu valvurpoiss satuvad keeruliste sündmuste käigus Leetu. Sinna tulevad neile järgi aga inglise veelgi pahamad poisid ja edasi saab korralikku möllu. Mulle tundub, et see film filmiti juba 2012-ndal aastal või varemgi. Mainitakse Islandi tuhapilvi ja Sony mudelid filmis on 2012-ndast aastast.


Nii, aga põhiline küsimus? Kas nalja saab? Jah, nalja saab. Film võib tunduda odavalt tehtud, kuid tegelikult saab oma kinopileti eest päris palju. Vaadake kähku ära, enne kui kinodest ära kaob. Vinnie Jones'i lõust ja leedukate ja inglaste kaklus on seda väärt.


Niiet ma soovitan!

Avastasin et see vahepeal populaarseks saanud klipikene on tegelikult selle filmi oskuslik reklaam. Pluss võite seda jubedat leedukate vett juua. See maitseb kohutavalt...


0 kommentaari:

Post a Comment