Pages

Labels

|

10/12/2014

The Showdown Effect (2013 VG)



80-ndad olid juba tükk aega tagasi, kuid see mäng toob osa sellest kultussarmist ja mõnusast miljööst tagasi oma futuristliku kerge märulikompotiga. Mängu põhiosaks on minu jaoks mõnusad one-liner'id, mis küll on uuesti sisse loetud ilmselt tundmatute inimeste poolt, kuna päris 80-ndate ja 90-ndate filmidest neid kasutada ei tohiks või maksaks see terve varanduse. Näiteks, kui te tahaksite oma mängus või filmis päris Hollywoodi mäe tähti kasutada, siis see maksaks teile kena kopika.


Milles mäng seisneb? Ringi liigud nooleklahvidega (normaalsed inimesed kasutavad WASD-i) ja sihid ja tulistad ja blokeerid hiirega. Ehk siis kergelt öeldes on tegu 2D spraymisega, kuigi avastasin, et Z nuppu vajutades loobud relvadest ja hakkad hoopis "kung fu"-tama. Mänguviiside valik on mitmekesin ja paariks tunniks nalja jagub. Iga lahingu lõpus teenid punkte. Punktidega ostad välimust muutvaid asju, mis tagavad sulle parema enesehinnangu ja ägedama mulje vastastele ja samas ka relvi ja relvade välimust muutvaid jubinaid. 

Mäng ise on vaid multiplayer ning kogu ülesehitus on väga retro ja mõnus. Parim asi on veel see, et ruumi see teie kõval kettal väga ei võta. Mina soovitan!

0 kommentaari:

Post a Comment