Pages

Labels

|

4/08/2012

American Reunion (2012)


Aasta: 2012
Eelarve: 50 miljonit USA dollarit

Kui asjad kord vaibuvad ja unustutatakse, siis vaid vähestel kordadel tuletatakse need jälle meelde. Käisin kinos ja nautisin seda filmi. Päris hea oli see nautimine. Kuna kohti oli vähe, siis istusin kusagile taha nurka. Polnud just kõige mugavam, aga noh, film oli seda väärt.


Enamik vanu tegelasi on tagasi. Võibolla isegi kõik vanad tegelased? Ei tule hetkel kõik nagu meeldegi.


Igastahes oma lemmiku Stifleri leiate küll üles. Kui üleüldse keegi esialgsest viisikust teile meeldis, siis nemad on ka selle filmi võtmetegelasteks. Eelmine linastus (American Wedding) pööras rohkem rõhku Jimmile ja jättis teised eemale, Ozi isegi polnud filmis. Nüüd aga aastaid hiljem üritatakse leida mingitki materjali neile kõigile. Kas see õnnestus? Kas on võimalik lühikene film täita tegevusega nii paljudele erinevatele tegelaskujudele?


Vastuseks on see, et jah, ikka on küll võimalik. Kõikide elu keerdkäigud ja sündmused seletatakse ära ja keskmiseks osaks on siis kooli kokkutuleku puhul mõeldud pidu. Poisid tulevad jälle kodulinna ja satuvad keerulistesse ja haigetesse situatsioonidesse. Sisust väga rohkem rääkida polegi, igaüks võiks selle filmi niisama ära vaadata. Kui te pole eelmisi osasid näinud (originaaltriloogiat), siis võiks nood enne ära vaadata. Jätke see American Pie presents saaga vahele. Too on linnuokse sellise meistriteose puhul.


Kokkuvõttes pole film kõikidest osadest kõige naljakam ja põnevam, kuid kõige nostalgilisem ja vanu häid aegu meeldetuletav kindlasti. Inimesed on kasvanud ja natukene muutunud. Super! Väga mõnus filmielamus!
Ma soovitan!


0 kommentaari:

Post a Comment