Pages

Labels

|

5/28/2011

The Hangover: Part II (2011)


Nüüd aastaid hiljem saab "aegade parim" peofilm järje. Mõned näitlejad on kadunud, kuid põhilised on alles. Kahjuks saab sarnaselt eelmise osaga üks neist liiga vähe osa.

Kaasa teevad:

* Bradley Cooper
* Ed Helms
* Zach Galifianakis
* Justin Bartha
* Ken Jeong
* Jeffrey Tambor
* Jamie Chung
* Bryan Callen
* Mason Lee (Teddy, noor sõrmitseja)
* Paul Giamatti

Eelarve: 80 miljonit dollarit

Mingi kodulehekülg tegi kunagi arvustuse ja näitas välja sarnasused Hangover 1-he ja 2-he treilerites. Samadel sekunditel toimus umbes sama ja jõuti järeldusele, et ega vast filmid väga üksteisest ei erinegi. Sees on nalja, alkohoolseid jooke, naisi ja mingi veider olend, keda peab kaasas kandma. Alguses siis tita, järjes aga ahvike, kes tõmbab suitsu ja sõidab mootorratta peal.
Süžee järgi üks härradest abiellub, poismeeste peo ajal tekivad neil jälle mälulüngad ja filmi põhisüžeeks on pruudi venna ülesotsimine, kes peo käigus ära kadus.
Mida ma siin filmis hindan? Huumor on tasemel ja näitlejatöö on väga hea. Lisaks võiks siis tuua paar ilusat naist, kes pakuvad silmailu nii vanale ja väetile kui noorele ja innukale.
Esimene pool filmist on aeglasem, peale poismeestepidu hakkab nali ja action pihta. Kuulid vihisevad ja autod kihutavad. Ühe stseeni ajal jääb mulje, et vaataks kui Fast & Furious'i mingit osa. Väga efekti- ja elamusterohke film!

Ma soovitan!

0 kommentaari:

Post a Comment