Pages

Labels

|

6/07/2015

Serenity (2005)




NB! Alljärgnev on külalisautori poolt, kuna mina naudin suve ja linnulaulu.

Võta Castle ja teeskle, et ta on omamoodi varganägu ja kosmoselaeva boss ja saadki valmis selle filmi. Kes Castle’i sarja pole vaadanud, seda ilmselt ei häiri, muidu aga võib tekkida täpselt selline tunne, et Castle eksis sinna filmi ära. 

Film räägib tulevikuühiskonnast, kus inimkond on jaotunud ühe teise päikesesüsteemi planeetide vahele ära ja millegipärast on kuskilt ilmunud mingisugused ilmelikud rõvedad inimesed, kes inimesi söövad. Soovitavalt elusalt. Keegi ei tea miks ja kedagi ei koti ka ja miski valitsuse sarnane liit eitab üldse, et midagi sellist on. 

No see selleks. Tegelikult asi üldse sellega ei alga, vaid algab sellega, et üks valitsuste katsetuste käinud vaimselt ebastabiilseks, aga samas ka kiireks ja osavaks muutunud preili satub oma vennaga just sinna eelpool mainitud kosmoselaeva peitu. Ja valitsus hakkab neid taga ajama. Mis siis edasi saab? Seda peab filmist järgi vaatama. Jah, tasub vaadata küll. 

Filmist on tehtud ka seriaal, mis peaks siis ajaliselt enne filmi toimuma – selle nimi on Firefly ja reiting on  sci-fi kohta (ja ka muidu) suht kõrge IMDBs (sarjal reiting 9,2; filmil 8), nii et keda sarjad rohkem huvitavad, tasub ehk pilk peale heita?

JS 2015

0 kommentaari:

Post a Comment