Pages

Labels

|

2/23/2014

Battleship (2012)


Aasta: 2012
Osades: Rihanna ja Liam Neeson. Olgem ausad, peategelane on minu jaoks tundmatu Taylor Kitsch.
Eelarve: 209 miljonit USA dollarit
Sisse tõi: üle 300 miljoni USA dollari

Kas keegi on mõelnud ka kunagi, et mida see mu väljend "sisse tõi" tähendab? Kas me arvestame sinna vaid kinopiletite tulu või koosneb see number ka millestki muust? Ja kas eelarve alla läheb vaid production või ka turustus ja reklaamimine? 

Eks kogu see mailm ole väga segane ja arusaamatu. Täpselt sama on ka siin filmis. Pool tundi on tegu naljafilmiga, kus noor mees üritab saavutada suhet noore naisega, kuid lõpetab nagu naljanumber politseinike käte vahel üritades kanaburriitot varastada.


Ja siis järsku paar minutit hiljem oleme me õppelahingute keskel, kus USA ja kõik muud irrelevantsed riigid osalevad, et demonstreerida oma laevastike jõudu ja jaksu või midagi muud, mis siin filmis tähtsal kohal polnud. Hiljem taustauuringut tehes selgus, et peaosaline Taylor oli ikka sõjaväelise tagataustaga, sellepärast ta ka ühel suurel sõjalaeval tähtis nina oli. 

Taylor
Peaosaline peab laeva juhtimise üle võtma, kui järsku taevast kukkunud UFOpoisid vallatlema hakkavad. Mingi ime läbi suudavad sõdurpoisid kaks tundi vastu pidada ja lõpuks ka sõja võita. Tegelikult on filmis veel üpris palju, mis kõik tuleks oma silmaga läbi vaadata. Rihanna saab ka paar sekundit ümiseda teel väikse paadiga UFOlaevale. 

See on üks neist filmidest, kus tuleks lõputiitrid ära vaadata, sest viimased minutid annavad palju edasist infot.

Rihanna
Olgem ausad, Google pakubki Rihannast vaid märgu ja vesiseid ja arusaamatuid pilte...

Mina soovitan seda filmi!




0 kommentaari:

Post a Comment