Pages

Labels

|

5/12/2013

Parker (2013)



Aasta: 2013
Osades: Jason Stathma ja Jennifer Lopezz

Olen lähenenud viimastele Stathami filmidele eelarvamusega. Paljud neist on ilusasti öelduna odav rämps. Suured teosed nagu The Expendables võib välja jätta. Niisiis, panin arvuti käima ja oma legaalsel teel omandatud versiooni sellest filmist oma 24 tollise Full HD monitori peal jooksma.

Statham näeb hea välja. Lopez näeb parem välja. Kaugelt võiks mõelda, et ilmselt nad on filmis lõpuks paar ja jagavad kuumi seksistseene. Kahjuks seda ei juhtu. Kuid unrated versioonis näeb sekundiks rindu ikkagi. Ei, need pole Lopezi rinnad.

Millest film räägib? Statham on paha poiss ja ta sõbrad tüssavad teda peale röövi ja tapavad ta ära. Statham ärkab ellu, kuna ta on peategelane ja maksab oma sõpradele kätte. Nii, nüüd mainin ära, et filmis on näha ka Daniel Bernhardtit, keda peale MKC ja Matrixi teise osa väga ma enam tähele pannud ei ole. 

Filmis on nalja, kaklust ja lõbu. Lopez oleks nagu oma mingist muust filmist üle karanud, on vaene ja talt võetakse maksmata arvete eest asju juba käest ära. Statham aga on tuus, pidevalt peksa saav ja üles ärkav, hästiriietuv superkangelane. Vaadake siis hoolikalt, kuidas see suhteliselt väikse eelarvega film valmis saanud on. Mina soovitan!


0 kommentaari:

Post a Comment