Pages

Labels

|

3/10/2013

Max Payne 3 (2012 VG)



Max Payne on tagasi ja vanemana ja vihasemana kui kunagi varem. Selles viha asjas ma tegelikult eksin, selles osas on ta nagu kaltsunukk, keda ühest toa otsast teise kedagi tapma veetakse.

Mis on paranenud? Graafika on kümneid kordi parem ja mäng on vägagi sõltuvust tekitav ja veriseid katkendeid täis. Hea asi on ka see, et originaalne Max Payne'i hääl on olemas. 

Kahjuks on aga üle poole mängust härra Maksimum Valu kiilakas ja nendest, keda sa kõiki päästma pidid, ei jää eriti midagi alles.Õnneks on veel iga natukese aja tagant ka stseenid varasemast, kus Max veel New Yorkis oli ja juuksed ilusasti peas olid.

Kas spoilerdasin midagi? Proovige ära ja tehke omad järeldused. Minu meelest isegi et parim Max Payne siiani. Mina soovitan!

PS! Selle mängu suurim viga on multiplayer. Bullet time on hästi implementeeritud ja meeskonnatöö on isegi et võimalik, küll aga on erinevatesse serveritesse sisenemine vägagi probleemne ja ilmselt peavad kõik pordimajandust korraldama. Lugege Google-st, saate aru.

0 kommentaari:

Post a Comment