Pages

Labels

|

1/21/2012

In Time (2011)


Aasta: 2011
Eelarve: 40 miljonit USA dollarit

Osades:

Justin on filmis selline

ja suur kari teisi vähemtähtsaid näitlejahakatisi.

Mis siis sisuks on? Te peate ise läbi vaatama, siis saate aru, et mõte on tegelikult väga äge. Kauges (mitte väga kauges) tulevikus (noh, nagu umbes Venemaa kaugusel olevas) on inimesed 25 aastat muretud. Kui nad aga saavad 25-e aastasteks, oih, mis siis küll juhtub. Siis juhtub nii, et nende käte peal hakkavad olena numbrid, mis näitavad neile, palju minuteid ja sekundeid neil veel elada on. Töö eest saab aega juurde ja kohvi ja seksi eest võetakse vähemaks.

Timberlake kaotab enda ema, kuna too ei osanud aega planeerida ja siis Timberlake kohtub mingi müstilise mehega, kel on minuteid jalaga segada. Too annab kõik Justinile ja tapab end ise ära. Siis Justin hakkab pidu panema ja naisi ja autosid kokku ostma. Vahepeal ei saanud arugi, kas tegu on dokumentaaliga või filmiga.

Hiljem tulevad politseinikud (miilits) ja hakkavad Justinilt aeg-raha-eluminuteid tagasi nõudma, kuna need ei kuulu talle. Nad võtavadki kõik ära ja filmis sureb Justin mitu korda peaaegu ära. Lõppude lõpuks lõpeb kõik aga hästi ja Justin muutub tehasetöölisest pangaröövliks. 

Filmis oli üks naine ka, aga ta ei ole sama kuulus kui meie Justin. 

Ma soovitan! Filmi soovitan ka! Eelmine oli Justini kohta ;)!






1 kommentaari:

  1. Hea idee oli filmil küll! :) Naine oli änksim muidu, paremini karakter välja mängitud, kuigi karakterite väljamängimisele laias laastus rõhku polnud üldse pandud, pigem just sellele ideele.

    ReplyDelete